9 Μαρ 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ, Αιγάλεω

Εργαζόμενοι –Άνεργοι- Γονείς –Μαθητές-Δάσκαλοι-Συνταξιούχοι
Κανείς πια μόνος στη κρίση που μας οδηγεί στην εξαθλίωση.
Όλοι μαζί να αντισταθούμε στη ληστρική πολιτική που οργανωμένα κυβέρνηση – ΕΕ και ΔΝΤ πραγματοποιούν σε βάρος μας.
Έχουν τσακίσει όλα τα εργασιακά δικαιώματα, κατακτήσεις αιώνων. Έχουν μετατρέψει την εργασία σε ζούγκλα και θησαυρίζουν από τη φτώχεια και την ανεργία. Έχουν μεταφέρει τα εργοστάσιά τους σε τόπους με πιο εξαθλιωμένους από μας εργαζόμενους .Έχουν ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία και έχουν καταστρέψει την αγροτική παραγωγή. Επιβάλλουν την πολιτική τους με βία και καταστολή.
Έκλεισαν την ΕΡΤ. Έκλεισαν σχολειά κι έδιωξαν μαθητές ,καθηγητές και σχολικούς φύλακες. Έκλεισαν νοσοκομεία ( Λοιμωδών). ΤΩΡΑ κλείνουν τα ιατρεία του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ και ετοιμάζονται να κλείσουν τα ψυχιατρεία
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Η κυβέρνηση υπερηφανεύεται για το πλεόνασμα, που δημιούργησε διαλύοντας τις ζωές μας. Τι να σημαίνει άραγε ότι το προορίζουν για τους κατασταλτικούς μηχανισμούς; Σημαίνει ότι το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι η απόλυτη εξαθλίωση και ότι ο μόνος τρόπος για να την επιβάλλουν είναι η καταστολή των αγώνων μας.
Χτυπάνε σήμερα τους απολυμένους καθηγητές και σχολικούς φύλακες για να μπορέσουν ανενόχλητα να μετατρέψουν όλους τους τόπους δουλειάς σε κάτεργα τύπου Πράκτικερ και ΙΚΕΑ .
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
Είναι στο χέρι μας να υψώσουμε το ανάστημα μας σ’ αυτή τη χούφτα γιατί όπως λέει ένα σύνθημα: «ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΦΤΟΙ».
Είναι μόνο στο χέρι μας να αντιστρέψουμε τους ρόλους. Όπως σκυφτοί μπαίνουν οι τροϊκανοί στα υπόγεια του Υπουργείου Οικονομικών για να ελέγξουν την υποτακτικότητα της κυβέρνησης στα συμφέροντα των τραπεζών και της οικονομικής ολιγαρχίας έτσι σκυφτοί πρέπει να φύγουν από τον τόπο μας με άδεια χέρια μια για πάντα.
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛ. ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΜΑΡΤΗ 6.30 μ.μ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ


Την συγκέντρωση διοργανώνει το συντονιστικό αγώνα σωματείων εργαζομένων, μαζικοί φορείς δημοτικές κινήσεις , συλλογικότητες και ανένταχτοι αγωνιστές της περιοχής
  • ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ
  • ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ
  • ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ

(Β’ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛ. ΕΚΠ/ΚΩΝ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ,ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΥΛ.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ,ΣΥΛ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΩΜ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ, 18-ΑΝΩ,ΚΕΕΡΦΑ, ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΠΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ , ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ,ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΗ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου